Okategoriserade

Team F-Arton sport club

Posted On februari 26, 2018 at 11:14 e m by / No Comments

Team F-Arton

Memilshop.se har tillsamans med Team F-arton startat ett utvecklings program för cyklister som sträcker sig från 7år till 23år. Tanken med föreningen är att ge alla en möjlighet att testa på cykling ovasätt ålder kön eller etnicitet.

Team F-arton vill göra det möjligt för alla att cykla och bistå med material helt eller subventionerat till alla cyklister det ska inte vara en fråga om pengar att kunna cykla.

För att driva föreningen helt kommer det att byggas en bas i Laholms regionen. Basen kommer bestå av ett klubbhus, cykelcrossbana och en asfalterad Granprixbana. Detta för att värna om allas säkerhet och skapa en möjlighet att driva egna event som bidrar till klubbens intäkter och där igenom trygga framtiden för så många cyklande ungdomar som möjligt.

Var med du me och stöjd svensk cyklings framtid en del av alla intäkter går oavbrutet till Team F-arton.

www.ninjacyklisterna.se

%d bloggare gillar detta: