Integritetspolicy

Vilka vi är

Vår webbplatsadress är: https://www.memilshop.se.

Vår fysiska adress är: Memil AB ängalagsvägen 222 26995 Båstad

organisationsnummer: 559052-9003

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

ANALYS

Vi använder oss av Google Analytic för trafikanalys för analys av återkommande kända besökare.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

När du fyller i och skickar in ett kontaktformulär godkänner du att vi sparar och lagrad dina uppgifter. Du kan själv medela om du ej vill att vi ska spara dina uppgifter länge. Skicka ett mail till info@memilshop.se

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Vilka vi delar dina data med

Vi varken säljer, utväxlar, hyr ut eller på annat sätt utlämnar dina personuppgifter till tredje part utan uttryckligt godkännande från dig, förutsatt att tredje part inte är till Oss hörande, återförsäljare, licenstagare, partner, webbplatsoperatör eller annan administratör av webbplatsen. Vi kan dock dela med oss av sammanställda data, samt passivt insamlad information, till tredje part i syfte att förbättra annonsering och reklamerbjudanden. Dessutom samarbetar Vi med alla juridiska instanser och med alla tredje parter för att bistå dem att skydda sina immateriella rättigheter och övriga i lag reglerade rättigheter.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på www.memilshop.se sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina upgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

kontaktinformation

Har du några frågor eller vill att vi tar bort din person data skickar du ett mail till info@memilshop.se

Ytterligare information

Hur vi skyddar din information

Vi arbetar hela tiden för att säkerställa våra system och eliminera risken för läckor. Skulle dock någonting hända kommer detta omedelbart att anmälas till Datainspektionen enligt GDPR.

Vilka procedurer vi har för dataläckor

Alla personuppgifter som webbplatsens användare lämnar omfattas av största säkerhet. Vi tillämpar en mängd säkerhetsåtgärder för att dina personuppgifter ska hållas skyddade. Så snart Vi mottar din överföring vidtar Vi tillämpliga metoder för att den ska behandlas säkert i Vårt system. När kreditkortsinformation överförs använder Vi krypteringstekniken SSL (secure socket layer). All kontoinformation som du anger på den här webbplatsen är lösenordsskyddad, vilket betyder att det bara är du som har tillgång till den. Avslöja inte lösenordet eller användarnamnet för någon annan. Dataöverföring via Internet kan tyvärr aldrig vara 100 % säker. Trots att Vi prioriterar skyddet av din personliga integritet kan vi inte garantera säkerheten för de personuppgifter som du skickar till Oss. Du lämnar dem under eget ansvar.

 

Från vilka utomstående parter vi tar emot data

Vi tar emot data från Hips för att genomföra betalning och leverans av din vara

Vilket automatiserat beslutsfattande och/eller profilskapande vi gör med våra användaruppgifter

Vi använder ingen tjänst för automatiskt beslutsfattande.